Rulou de omleta cu marar si ceapa verde

de Oana in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2009 | 8950 vizualizari

 

Este excelent pentru micul dejun, iar copiii vor fi extrem de incantati! Prezentarea este deosebita, dar este o simpla omleta delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri cu branza telemea sfaramata
  • un fir de ceapa verde
  • o lingura cu marar proaspat tocat
  • o lipie libaneza
  • o felie de sunca
  • 2 frunze de salata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulou de omleta cu marar si ceapa verde:

Mai intai preparam omleta. Branza o punem intr-un castron si o sfaramam bine cu furculita (daca este mai tare se poate da pe razatoare). Adaugam ouale si batem bine cu furculita. Adaugam ceapa taiata rondele fine si mararul tocat.

Intr-o tigaie de teflon punem cativa stropi de ulei de masline si lasam sa se incinga bine. Coacem apoi omleta pe ambele parti si o intoarcem cu grija sa nu se rupa.

Asezam lipia pe o farfurie, apoi omleta o rasturam peste lipie, asezam felia de sunca si frunzele de salata si rulam bine, ca pe o clatita. O taiem apoi in 3 si se serveste calda cu rosii proaspete sau masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de omleta cu marar si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu umplutura de peste si ciuperci